TP LITE TWIN | DOBBELT FULDGLASVÆG

TP Lite Twin dobbelt glasvæg

TP LITE TWIN DOBBELT FULDGLASVÆGGE - ENKLE OG ELEGANTE

TP Lite Twin er en elegant dobbelt fuldglasvæg med slanke specialfremstillede alu-profiler i top, sider og bund. Glassene fastholdes i skinnesystemet vha. sorte tætningslister, som kan monteres uden brug af specialværktøj. Vægpartierne har en dybde på 100 mm. Glasvæggene kan nemt udbygges med flere moduler.

 

Se mere om Triplans produkter inden for fuldglasvægge her

 

Ønsker du information om TRIPLAN LITE fuldglasvægge - klassiske fuldglasvægge, som kan opfylde høje krav til lydreduktion og brandklassifikation. Op til 50 dB og EI 60 - så kig her

Se produktbrochure her:

Produktbrochure
TP Lite Twin Produktbrochure
TP Lite Twin dobbelt glasvæg

Triplan har her en fuldglasløsning, der imødekommer markedets krav til både design, montage og priser og som samtidig opfylder lydkrav på op til 42 dB. 

 

Se flere flotte fotos af TP Lite Twin dobbelt fuldglasvæg

 

Glaspartier

Glaspartierne leveres som hærdet og/eller lamineret glas i tykkelser op til 12,76 mm, afhængig af det ønskede lydkrav. Samlinger i glasvæg udføres som standard med 2 mm dobbeltklæbende glastape. Alternativt anvendes 5 mm fugesamling.

 

Se de forskellige TP Lite Twin vægtyper

 

Profiler og dørkarme

Profilerne er 100 mm aluminiumsprofiler med 2- eller 3-delt bundskinne og leveres som standard pulverlakeret i RAL 9010 eller elokseret, men kan også leveres i andre farver. Dørkarme har en karmbredde på 50 mm.

 

Se detaljetegninger

 

Modulstørrelser

Døre er 40 mm massiv trædør eller 10 mm hærdet glasdør med dørkarm i aluminium. Døre leveres som standard M9 x 21. Kan også leveres i fuldhøjde og andre modulstørrelser og med gulvdørtætning. 

 

Se alle TP Lite Twin tegninger.

Find mere info på vores side med download

Dobbelt fuldglasvæggen TP Lite Twin
Til toppen

Til toppen