BYGNINGSPROFILER - PROFILVALSNING, STANS, KLIP OG BUK

C-profil  |  Dobbelt tagfod I-profil  |  Kapsel  |  L-profil  |  Murkrone  |  Rygning  |  Skotrende  |  Tagfod  |  U-profil  |  Vandnæse  |  Vandrende  |  Vindskede  |  Vinkelkant  |  W-hatprofil  |  Z-profil

C-profil. Bygningsprofiler på specialmål
Dobbelt tagfod. Bygningsprofiler på specialmål.
I-profil. Bygningsprofiler på specialmål.
Kapsel. Bygningsprofiler på specialmål.
L-profil. Bygningsprofiler på specialmål.
Murkroner. Bygningsprofiler på specialmål.
Rygning. Bygningsprofiler på specialmål.
Skotrender. Bygningsprofiler på specialmål.
Sternbeklædning. Bygningsprofiler på specialmål
Sålbænk. Bygningsprofiler på specialmål.
Tagfod. Bygningsprofiler på specialmål.
U-profil. Bygningsprofiler på specialmål.
Vandnæse. Bygningsprofiler på specialmål.
Vandrende. Bygningsprofiler på specialmål.
Vindskede. Bygningsprofiler på specialmål
W-hatprofil. Bygningsprofiler på specialmål.
Bestillingsark til bygningsprofiler klip og buk

VI KAN PRODUCERE PÅ EN SKITSE, ET KAFFEFILTER, EN POST-IT FRA SKURVOGNEN ...

Hos Triplan omdanner vi din ide til virkelighed. Triplan er eksperter i alle former for bygningsprofiler, og vores kombination af profilvalsning, stans, klip og buk er unik. Metalprofiler der indgår i byggeriet skal højst sandsynligt produceres efter en standard – også specialprofiler. Det kan være en tung og krævende proces at få et specialprofil mærket efter gældende standarder, da et specialprofil jo ikke er en standard og ikke er kendt på forhånd, men skal mærkes - det kan Triplan!  Vi kan levere på meget kort tid og leverer dagligt ovenstående profiler mærket efter gældende standarder – også specialprofiler, hvis de falder ind under en standard.

 

Vi kan producere på en skitse, et kaffefilter, en post-it fra skurvognen. Uanset om det er en skitse, et foto, eller en fin tegning, så omdanner vi den til en pdf, som følger ordren fra godkendelse hos kunden til færdigt produkt. Vi gemmer dokumentationen i 10 år hos Triplan. Derved kan vi hurtigt finde en gammel ordre frem og producere præcis som sidst, du fik leveret.

 

Hent bestillingsark her

 


KLIP OG BUK

Vi er specialister i bearbejdning af tyndplader i alle størrelser og kan udføre klip og buk-opgaver i længder op til 4200 mm. Med lang erfaring og knowhow, kan vi levere hurtigt – også når det gælder specialprofiler.

STANS

Med vores stansemaskiner kan vi udføre alle opgaver med avancerede hulmønstre og udskæringer med størst mulige præcision på kort tid.

14 METER LANGE STANDARDPROFILER

Vi er eksperter i profilformning og har en moderne maskinpark – det giver mulighed for produktion af ekstra lange profiler. Standardprofiler i op til 14 meters længde.

KVALITET - OG KORTE LEVERINGSTIDER

Med produktionen i Danmark, kan vi lynhurtigt levere – direkte fra fabrikken i Ishøj.  Vi er EN 1090-certificeret for produktion af bærende komponenter. Og vi har sporbarhed og CE-mærkede profiler – vores kunders sikkerhed for at overholde lovgivning.

FLEKSIBILTET

Giv os en tegning eller en skitse at arbejde ud fra – så leverer vi opgaven. Vi er lagerførende i mange forskellige metaller, såsom aluminium, stål, messing og zink. Vi sidder parate til at rådgive og vejlede, så vi leverer den helt rigtige løsning, tilpasset dine ønsker til materiale, dimensioner og overflade.


 

 

TEKNISK INFO

Du kan finde meget mere viden om vores produkter ved at kigge på vores download-side under teknisk info

 

Her kan du bl.a. downloade information om:

 

MK-godkendelser

Ydeevnedeklarationer (DoP)

Rågips og stålprofiler

Overfladebehandling og korrosionsklasse


SPECIALPROFILER LEVERINGSTIDER - HASTEORDRER ER DAGLIGDAG HOS TRIPLAN

Vores kunder har travlt! Og vi ved, at vores kunder ikke altid har mulighed for at planlægge frem i tiden, og vi ser det som vores fornemste opgave at være fleksible og hurtige og hjælpe kunderne videre, så de kan holde gang i processen og mandskabet i gang – Hasteordrer er dagligdag hos Triplan. 

SPECIALPROFILER - LEVERING TIL TIDEN

Målt over en måned leverer Triplan typisk mellem 96 - 98% til tiden, også selv om det er specialprofiler og hasteordrer. Det er vi stolte af, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os og for at nå de 100%. 

SPECIALPROFILER - BÆRENDE PROFILER

 Stål og aluminiumsprofiler, der indgår som en bærende del af konstruktionen, skal CE mærkes efter EN 1090-1. Det kunne være C-profiler, U-profiler, Z-Profiler, RY-profiler, SKY-Profiler, Hatprofiler, etc. 

SPECIALPROFILER - PROFILER TIL GIPSPLADESYSTEMER

Metalprofiler til gipspladesystemer skal CE-mærkes efter DS/EN 14195:2015. Det kunne være metalprofiler som: R45, R70, SKP70, HP50/50, S25/85, etc. 

SPECIALPROFILER - KORROSION OG OVERFLADER

Der stilles ofte krav om korrosionsbestandighed, og det kan være svært at afgøre, hvilket korrosionsmiljø bygningen ligger i, og hvad der skal vælges af materialer og overflader for at opfylde ønsker/krav til korrosionsbestandighed. Triplan har flere muligheder for at opfylde krav til korrosionsklasser. Vi har mange forskellige typer af metaller på lager, fra korrosionsklasse C1 til C5, og vi sørger for overfladebehandling med pulverlak, vådlakering eller varmgalvanisering, hvis det ønskes. 


 

 

Korrosion overfladebehandling
Triplan bygningsprofiler - levering til tiden
Overfladebehandling af bygningsprofiler
Triplan godkendelser og certificeringer

TRIPLAN ER ISO 9001 OG EN 1090-1 CERTIFICERET

Europæisk lov kræver, med afsæt i byggevareforordningen – CPR (Construction Products Regulation (EU) no. 305/2011), at alle byggevarer skal CE-mærkes, såfremt der findes en harmoniseret europæisk standard /EN / hEN – harmonised European standard). Bærende stål- og aluminiumsprodukter skal derfor CE-mærkes, hvis de falder under EN 1090-1. Formålet med CE-mærkningen er at vise, at fabrikanten har påtaget sig ansvaret for, at byggevaren opfylder europæisk lovgivning.

 

VI STÅR INDE FOR VORES CE-MÆRKNING

CE-mærkningen af byggevarer betyder, at fabrikanten står inde for, at byggevarens ydeevne er bestemt ud fra en harmoniseret standard eller en ETA (European Technical Assessment) og at varen er underlagt en produktionskontrol, der skal sikre, at den deklarerede ydeevne er tilstede. CE-mærkningen kan beskrives som en byggevares varedeklaration og skal ledsages af information, der fortæller om byggevarens ydeevne. Byggevareforordningen kræver at følgende informationer følger med byggevaren fra fabrikant til kunde: 

 

(1) Selve CE-mærket, (2) en ydeevnedeklaration (DOP), (3) Instruktioner og (4) i særlige tilfælde sikkerhedsdatablad. 

 

OG VI ER CERTIFICEREDE

For at kunne CE-mærke iht. EN 1090-1 skal fabrikantens produktionskontrol certificeres og løbende overvåges af et notificeret organ (NB – Notified Body). Metalprofiler til gipspladesystemer skal CE-mærkes efter DS/EN 14195:2015, og dekorative og beskyttende profiler af metal til anvendelse sammen med gipsplader skal CE-mærkes efter DS/EN 14353 + A1. Triplan lever op til ovenstående.

 

Triplan er ISO 9001 og EN 1090-1 certificeret. Triplan har eget produktionskontrolsystem, sporbarhed på alle metaller til bærende bygningsdele, og Triplan bliver løbende overvåget af et notificeret organ (Dancert). Dokumentation til kvalitetssikring er vigtigt for vores kunder. Det er vores kunders ansvar at indkøbe og anvende varer der lever op til gældende standarder og lovgivning. Triplan hjælper til med dette, vi spørger ind til anvendelsen, hjælper til med at finde det korrekte produkt, og Triplan stiller al relevant dokumentation til rådighed. Vi mærker vores produkter efter gældende standarder. Stålprofiler mærkes med labels og/eller med inkjet (blæk/skrift direkte på profilet). Det fremgår tydeligt for vores kunder, hvad de modtager. Bærende stålprodukter mærkes med labels på hvert enkelt profil således at der er total sporbarhed på den enkelte vare. 

 

Find ISO 9001-certifikat her

Find EN 1090-1-certifikat her

 

EPD - MILJØVAREDEKLARATION

Triplan har desuden miljøvaredeklarationer på både stålprofiler og polyethendug, hvilket gør det lettere for vores kunder og for os selv at få indsigt i klimapåvirkningen fra vores produkter og kan herudover lette arbejdet med pointgivning i forhold til bl.a. DGNB-certificering.

 

Du finder vores EPD´er her


 

 

PRISLISTE | BESTILLINGSARK

Klik og hent pdf:

Bestillingsark.
Bygningsprofiler
Bestillingsark. Bygningsprofiler, klip og buk

Få mere at vide om:

 • Vinkel samling c og u profiler800x508

  Vinkel til samling af C- og U-profiler. Triplan.

 • Tes etagedaek triplan 01 800x508

  TES Etagedæk med C- og U-profiler. Triplan.

 • Indervaeg triplan 01 800x496

  Ekstra høj indervæg med slidste hjørneprofil. Triplan.

 • Tes etagedaek triplan 02 800x508

  TES Etagedæk med C- og U-profiler. Triplan.

 • Teleskopskinne triplan 01 800x508

  Teleskopskinne til ekstra høj indervæg. Triplan.

 • Indervaeg triplan 02 800x496

  Ekstra høj indervæg og TES etagedæk. Triplan.

TRIPLAN LEVERER DAGLIGT

Triplan leverer dagligt med last-/kranbiler til hele Danmark.

Vi pakker som kunderne ønsker det og sørger for, at materialer er praktisk og forsvarligt pakket og læsset. 

Haster det mere end vores vognmænd kan nå, skal du blot ringe og afgive din bestilling, så gør vi varerne klar til afhentning.


RING TIL TRIPLAN:

 

+45 43 53 99 99

 

Er du klar til at bestille? Så skal du bare ringe.

Og har du brug for hjælp til produkter og sortiment, sidder vores tekniske team klar til at hjælpe.

 

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular - eller sende os en mail:

bygningsprofiler(a)triplan.dk
Til toppen

Til toppen