VIDEO

HJEM > DOWNLOAD
 

GLASVÆGGE

 

 


 

 

TRIPLAN BYGNINGSPROFILER

 

Kort præsentation af det, vi kan indenfor bygningsprofiler:

 

Vi leverer bygningsprofiler i alle typer metaller og specialprofiler efter tegning eller bare en skitse på en serviet - vores dygtige smedeafdeling udfører alt i stans, klip & buk. Vores etagedæk og vægge er MK-godkendte.

Certificeret i kvalitetsledelsessystem ISO 9001 og EN 1090 certificeret for produktion af stålprofiler for bærende konstruktioner.

Triplan bygningsprofiler. Stans, klip og buk

PROJEKT SOLKYSTEN 
Inddækninger, sålbænke, vandnæser mm.

 

Flotte facader på Projekt Solkysten i boligbebyggelse i Ishøj! Endnu et projekt med masser af Triplan bygningsprofiler. Som altid produceret på vores fabrik i Ishøj, faktisk lige på den anden side af gaden!

Triplan bygningsprofiler

VIDSTE DU, AT TRIPLAN ... 

 

... løbende producerer bygningsprofiler og har en stor afdeling for profilvalsning, stans, klip og buk? Vi producerer alt indenfor bygningsprofiler, specialprofiler, beslag, inddækninger og dele, der bruges overalt i byggeriet. Dansk produceret af dedikerede og specialiserede medarbejdere. Vi er konstant involveret i store byggesager og leverer typisk på få dage.


 

 

TRIPLAN LITE® glasvægge

TRIPLAN LITE® GLASVÆGGE

 

Kort præsentation af glasvægssystemet TRIPLAN LITE®: 

 

TRIPLAN LITE® glasvægge er enkle, praktiske og æstetiske løsninger til rumopdeling. Både som helt simple fritstående afskærmende rumdelere og glasvægge med lyddæmpende eller brandhæmmende glas. Glasvæggene fås med og uden sprosser eller som næsten usynlige vægge.

Se de mange muligheder for opdeling og vægløsninger til jeres kontorer her på triplan.dk eller kontakt os og besøg vores showroom.

MONTAGE AF TRIPLAN LITE KARM MED VÆGTILSLUTNING ... 

 

... Døre til montage i TRIPLAN LITE® glasvægssystemet monteres i en smal T-formet karm, TRIPLAN LITE® 01-karm, eller i en specielt designet akustik-karm, TRIPLAN LITE® 02-karm, alt efter dørtype. Se her, hvordan TRIPLAN LITE®-karmen monteres med vægtilslutning.