Fokus på miljø - affaldshåndtering

Triplan sorterer alt affald

I Triplan har vi fokus på miljøet

>95 % af alt affald genanvendes. Spild fra stål og aluminiumsproduktion, som er vores primære produkter, genanvendes 100 % (Læs mere her om Triplans stål og aluminiumsproduktion).

Glas smeltes om hos vores glasleverandør og genanvendes 100 %. Spildgips knuses og genanvendes 100 % i ny gipsproduktion. Træpaller har eget retursystem og returneres til vores leverandører, som igen benytter dem til levering af vores råvarer. 

- altsammen er med til at gavne vores miljø. 

Affaldssortering

Triplan sorterer alt affald. Der er aftaler om genanvendelse af følgende materialer: Papir, pap, træ, stål, aluminium, glas, gips samt køle- og spildolier samt affaldsvand fra maskiner. Hvad der ikke kan indgå i ovennævnte, hvilket er en meget lille procentdel, køres til lokal genbrugsstation for sortering eller til forbrændingsanlæg.

 

Triplan har et årligt tilbagevendende eksternt miljøtilsyn. Her er der især fokus på opbevaring og genanvendelse af materialer, udledning fra fabrik samt gennemgang af samarbejdsaftaler med genanvendelsesfirmaer. 

Alt sammen med fokus på minimal belastning af miljøet.  

Triplan genbrug af affald
Til toppen

Til toppen

Lang levetid - mindre belastning af miljøet

TP Lite fuldglasvæg
  • Triplan udvikler og producerer med fokus på miljøet.

  • Vores systemvægge er udviklet med tanke på miljøet. 

  • Triplan har et unikt opbygget vægsystem der kan flyttes og genbruges efter behov. 

  • Det sikrer lang levetid og mindre belastning af miljøet.

  • Vores vægge er opbygget af materialer der kan genbruges og ved endt anvendelse kan alle de primære produkter sendes til genanvendelse
Triplan Logo

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Triplan.

Kontakt Triplan