Triplans kvalitetspolitik

Triplan organisation

Kvalitetspolitik

Vi gør det muligt for vores kunder at levere konkurrencedygtige løsninger indenfor glas- og gipsvægge, etagedæk og facader, hvor der stilles krav til kvalitet, design, brandmodstandsevne, lydreduktion og holdbarhed til deres kunder, i dansk kvalitet!

 

Vi gør det trygt og nemt at handle med Triplan. Vores kunder er i fokus og vi holder dem i hånden - hele vejen. Triplans overordnede mål er at sætte standarden for levering af kvalitetsprodukter til byggeriet. Vi er ambitiøse på egne og andres vegne. Vi er opmærksomme på at have de rigtige personer på de rigtige poster og vi træner og uddanner løbende vores medarbejdere, så alle kan tage ansvar og dermed sikre korrekt og ensartet kvalitet. Hver gang.

 

Triplan er ISO 9001-certificeret

ISO 9001 beskriver kravene til vores kvalitetsledelsessystem og certificeringen viser, at vi er i stand til at levere produkter og service i ensartet kvalitet. Hver gang. 

 

Triplans ISO 9001 certificering er din garanti for, at vi lever op til de internationale standarder, og at vi har styr på virksomhedens processer og vores kvalitetsledelse.

 

Triplan vil gennem ISO 9001 sikre en endnu bedre kvalitet. Udnytte standarden til løbende at stræbe efter højere mål og derigennem blive en unik leverandør af byggekomponenter uden fejl.

 

 

ISO 9001-certifikat

ISO 9001-certifikat

Certifikat nr. 454
Dancert, Teknologisk Institut

 

Kontakt Triplan på

 

+45 43 53 99 99

 

hvis du vil vide mere om både vores standard- og skræddersyede løsninger.

 

Se Triplans produkter