Privatlivs- og cookiepolitik

Triplan juridiske dokumenter

Privatlivs- og cookiepolitik - Triplan.dk

 

Triplan International A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi tager din databeskyttelse alvorligt, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. 

 


 

Hjemmesidens ejer: 

Triplan International A/S

CVR nr. 16664081

Industriskellet 12

2635 Ishøj

E-mail: triplan@triplan.dk

Tlf.: 43 53 99 99

 

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre det på:

triplan@triplan.dk

 


 

Behandling af persondata

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Såfremt du ikke ønsker at vi behandler disse oplysninger, kan det være problematisk at opretholde og imødekomme eventuelt indgåede aftaler.

 

Kunder

For at kunne afgive et tilbud til dig er det nødvendigt at vi indsamler følgende personoplysninger om dig: Navn, firmanavn, og yderligere e-mail signaturoplysninger.

 

For at være kunde hos os, er det nødvendigt, at vi indsamler følgende personoplysninger om dig: Navn, firmanavn, telefonnummer, mobilnummer, betalingsoplysninger og yderligere e-mail signaturoplysninger

 

Personoplysninger om kunder indsamles til følgende formål:

•  Afgivelse af tilbud

•  Behandling af dit køb og levering af vores ydelse

•  Administration af din relation til os

 

Disse oplysninger indsamles baseret på følgende retsgrundlag:

Samtykke, opfyldelse af kontrakt, retslig forpligtelse, interesseafvejning

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Typisk vil oplysninger vedr. kunder blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for at opfylde et af ovenstående formål.

 

•  Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Oplysninger om kunder slettes senest 5 år efter kunderelationens ophør.

 

Leverandører og samarbejdspartnere

For at være leverandør og samarbejdspartner hos os, er det nødvendigt, at vi indsamler følgende personoplysninger om dig: Navn, firmanavn, telefonnummer, mobilnummer, betalingsoplysninger og yderligere e-mail signaturoplysninger.

 

Personoplysninger om leverandører og samarbejdspartnere indsamles til følgende formål:

•  Behandling af vores køb/ydelser

•  Administration af din relation til os

 

Disse oplysninger indsamles baseret på følgende retsgrundlag:

Samtykke, opfyldelse af kontrakt, retslig forpligtelse, interesseafvejning

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Typisk vil oplysninger vedr. leverandører og samarbejdspartnere blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for at opfylde et af ovenstående formål, senest 5 år efter relationens ophør.

 

•  Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Oplysninger om leverandører og samarbejdspartnere slettes senest 5 år efter kunderelationens ophør.

Cookies og brug af hjemmeside

Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller hvis du udfylder vores kontaktformular.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

•  Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser).

 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

•  Navn, e-mail og fritekst. Det vil typisk være i forbindelse med anvendelse af kontaktformular og tilmelding til nyhedsbrev. 

 

Oplysninger indsamlet på hjemmesiden benyttes til følgende formål:

•  Optimering og drift af hjemmesideindholdet

•  Til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev

•  Opfyldelse af din anmodning om produkter eller tjenester

•  Forbedring af vores produkter og tjenester

•  Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig 

•  Administration af din relation til os

•  Opfyldelse af lovkrav

 

Disse oplysninger indsamles hvis du giver samtykke hertil, og er helt frivilligt. Du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger, eller læs afsnittet ”Brug af cookies” nedenfor. Du har mulighed for at afmelde nyhedsbrevet i bunden af en nyhedsbrevs-mail. Dette gøres ved at trykke på ”afmeld nyhedsbrev” – herefter slettes din mail fra systemet.

 

Jobansøgere

Ved modtagelse af ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job. Vores lovlige grundlag for behandling af din ansøgning er interesseafvejning.

 

Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden.

 

Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet.

 

Ved uopfordrede ansøgninger gemmes ansøgning og bilag ikke, men slettes med det samme.

 

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

 

 


 

Øvrige oplysninger om behandling

 

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse. 

 

Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne og giver dig meddelelse om dette.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, back up og revision/ekstern bogholder. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker, inkasso, fragtfirmaer etc.

 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller sikre tredjelande, samt virksomheder i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Som databehandlere i lande uden for EU benyttes Google (til data opsamlet via cookies) og Facebook (Data fra vores facebookside) som er medlem af US Privacy Shield.

 

 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

 


 

Brug af cookies

 

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

 

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

 

Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Safari
Firefox

 

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte sikkerheds- og markedsføringscookies.

 

 

Brug af tredjepart cookies:

 

Cookie UdbyderUdløb
1P_JARGoogle1 mdr.
Google bruger disse cookies til at samle webstedsstatistikker og spore konverteringsfrekvenser. Markedsføringscookie.
ANIDGoogle1 år
Google analyse cookie. Forbinder dine aktiviteter på andre enheder, som du tidligere har logget ind vha. din googlekonto. Baseret på dette koordineres de annoncer du ser på dine enheder og konverteringshændelser måles. 
APISIDGoogle2 år
Google cookie, der godkender brugere med googlekonto. Bruges til annonceringstjenester til målgruppen. Desuden gør denne cookie det muligt for Google at indsamle brugerinformation for videoer på YouTube.
CONSENTGoogle20 år
Bruges af google til annonceringstjenester til målgruppe. Tillader også brug af Google Maps på siden. Markedsføringscookie. 
HSID og SIDGoogle2 år
Sikkerhedscookies. Anvendes til at godkende brugere, forhindre svigagtig brug af loginoplysninger og beskytte brugerdata mod uautoriserede parter. Kombinationen af de to cookies giver google mulighed for at blokere forskellige angreb, f.eks. forsøg på at stjæle indholdet af formularer, du udfylder på et websted.
NIDGoogle6 mdr.
Bruges af google til annonceringstjenester til målgruppe. Præferencecookie. En browser sender denne cookie sammen med anmodninger til Googles websites. NID-cookien indeholder et unikt id, som Google bruger til at huske dine præferencer og andre oplysninger, såsom dit foretrukne sprog (f.eks. engelsk), antallet af søgeresultater, der skal vises pr. side (f.eks. 10 eller 20), og om du vil aktivere Googles filter til Beskyttet søgning.
SAPISIDGoogle2 år
Dobbeltklik sikkerhedscookie fra Google anvendes til at godkende brugere med googlekonto. Desuden gør denne cookie det muligt for Google at indsamle brugerinformation for videoer på YouTube.

SEARCH_SAMESITE

Google3 mdr.
Forhindrer browseren i at sende denne cookie sammen med en anmodning på tværs af websteder. Hovedformålet er at mindske risikoen for lækage af oplysninger på tværs. Det giver også en vis beskyttelse mod forfalskningsangreb på tværs af websteder.
SIDCCGoogle
Bruges af google til annonceringstjenester til målgruppe. Markedsføringscookie.
SSIDGoogle2 år
Google cookie, der gemmer præferencer og anden brugerinformation. Dette inkluderer især det foretrukne sprog, amtallet af søgeresultater, der skal vises på siden og beslutningen om hvorvidt Googles SafeSearch-filter skal aktiveres.
_utma.triplan.dk 2 år
Google cookie bruges til at bestemme unikke besøgende på dit websted, og den opdateres med hver sidevisning. Derudover er denne cookie forsynet med et unikt id, som Google Analytics bruger til at sikre både gyldigheden og tilgængeligheden af cookien som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. 
_utmb.triplan.dk30 min.
Denne Google cookie bruges til at etablere og fortsætte en brugersession med webstedet. Når en bruger ser en side på webstedet, forsøger Google Analytics-koden at opdatere denne cookie. Hvis den ikke finder cookien, skrives en ny, og der etableres en ny session. Hver gang en bruger besøger en anden side på dit websted, opdateres denne cookie, så den udløber efter 30 minutter, og fortsætter således en enkelt session, så længe brugeraktiviteten fortsætter inden for 30 minutters intervaller. Denne cookie udløber, når en bruger holder pause på en side på dit websted længere end 30 minutter.
_utbc.triplan.dk  Session
Google cookie, der fungerer sammen med _utmb-cookien for at bestemme, om der skal oprettes en ny session for brugeren eller ej.
_utbt.triplan.dk10 min.
Bruges til at indgive anmodningsraten.
_utmz.triplan.dk6 mdr.
Denne cookie gemmer den type henvisning, der bruges af besøgende til at nå dit websted, hvad enten det er via en direkte metode, et henvisende link, en webside-søgning eller en kampagne såsom en annonce eller et e-mail-link. Det bruges til at beregne søgemaskine-trafik, annoncekampagner og side-navigation på webstedet. Cookien opdateres med hver sidevisning til webstedet.

 

Dine rettigheder

 

•  Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

 

•  Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

 

•  Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

 

•  I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

 

•  Du har mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

 

•   Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

 

•  Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 

 

•  Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

 

•  Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

 

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

 

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os.
Vores kontaktoplysninger finder du øverst. 

 

 

 

Triplan Logo

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Triplan.

Kontakt Triplan