FULDGLASVÆGGE - DØRE - GLASRAMMEPARTIER - SYSTEMVÆGGE

HJEM 
Triplan dørløsninger
Custom-made fuldglasvægge fra Triplan

Triplan  har et bredt sortiment indenfor glasvægsprodukter - både fuldglasvægge, glasrammepartier og systemvægge. Vi har desuden et stort dørprogram. Triplan skræddersyr gerne nye innovative løsninger og hjælper med at gentænke storrumskontoret og alle andre rum på arbejdspladsen. Både Triplans design og produktion foregår i Danmark i tæt kommunikation med kunderne. Det betyder fleksibilitet, hurtig produktion på Triplans egen højautomatiserede danske fabrik og korte leveringstider. Triplans løsninger er fleksible og kan nemt sættes op af jeres lokale tømrer. 

 

 


Klik på linket og få mere at vide om:

 

 

Fuldglasvægge

 

Døre

 

Glasrammepartier

 

Custom-made | Specialløsninger

 

Systemvægge


TRIPLAN LITE | FULDGLASVÆGGE :

Med TRIPLAN LITE® fuldglasvægge opnås den perfekte kombination af teknisk velfunderede løsninger og designmæssig frihed. Der kan, med Triplans patenterede brandløsning, vælges mellem mange brandklassifikationer fra E - EI og desuden forskellige lydkrav op til 50 dB. Samtidig er der mulighed for at udforme væggen som en klassisk ALU-udgave, som NEW YORK- eller WOOD-løsning.

 

DØRE:

Triplan har et bredt udvalg af glasdøre og trædøre til indbygning i vores forskellige glasvægssystemer. Herudover kan dørene også leveres til indbygning i både gips-, beton- og murede vægge. Dørene kan opfylde forskellige krav til både design, lyddæmpning og brandmodstandsevne.

 

TP LITE TWIN | GLASVÆGGE MED TO LAG GLAS:

TP Lite Twin er en elegant dobbelt fuldglasvæg med slanke specialfremstillede alu-profiler i top, sider og bund. 

 

TP FIRE | GLASRAMMEPARTIER:

Klassiske robuste glasrammepartier med fantastisk gode brandegenskaber. TP Fire samles med rammer i stål eller aluminium og brandglas i tykkelse jf. brandkrav. Op til EI 60.

 

SYSTEMVÆGGE:

Modulopbyggede vægsystemer, der fås som glasvægge med ét eller to lag glas. Og som vægge med gips eller f.eks. finér.


I flg. nyere undersøgelser er de åbne kontorlandskaber kommet for at blive med fordele som transparens, åbenhed og fleksibilitet. Og med ulemper som støjgener, dårligt indeklima og mangel på privatliv.

 

Hos Triplan er vi opmærksomme på både fordele og ulemper - og i tæt samarbejde med både arkitekter og vores kunder hjælper vi med at designe og producere glasvægge, der bevarer åbenhed og gennemsigtighed og samtidig reducerer støjgener og afbrydelser. Etablering af mindre møderum og stillerum og glasvægge mod gangarealer er blot nogle tiltag. 

 

Triplans fuldglasvægge gavner arbejdsmiljøet til glæde for både medarbejdere og arbejdsgivere.