TP FIRE GLASRAMMEPARTIER

TP Fire Lite brandvæg i glas

TP FIRE - EN BRANDVÆG I GLAS

Vores populære glasrammepartier TP FIRE, er klassiske robuste rammepartier med fantastisk gode brandegenskaber. Triplans brandvæg i glas, TP FIRE er en elegant glasvæg, kendetegnet ved slanke profiler og smukke detaljer, der kan tåle, at du går helt tæt på. TP FIRE samles med rammer i stål eller aluminium og brandglas i tykkelse jf. brandkrav. TP FIRE leveres i brandklassifikation E30 - EI60 og kan naturligvis leveres i individuelle størrelser. Med sprosser eller fugede glassamlinger.

 

Vælg mellem

TP FIRE S, elegant brandvæg i glas med rammer i stål
TP FIRE A, robust brandvæg i glas med rammer i aluminium
TP FIRE LITE er den minimalistiske udgave af TP FIRE i fuldglas uden sprosser med fugede glassamlinger

 

 

Se mere i TP Fire produktbrochuren:

Produktbrochure
TP Fire Produktbrochure

Vi producerer på egen fabrik i Danmark

Triplan A/S producerer alle rammer i stål og aluminium inhouse på vores egen fabrik i Danmark- vi kan derfor levere høj kvalitet på kort tid.

 

Vi er kendt for at afprøve de bedste løsninger for konstruktion, materialer og funktion ved at bygge mock up’s og fremstille prototyper – ofte i tæt samarbejde med vores kunder – og det kan man kun, når produktionen ligger i Danmark.

 

Vores produktionsapparat er moderne og fleksibelt - hvilket gør at du kan få individuelle løsninger, uanset om det gælder et brandparti i en gips- eller betonvæg eller om du skal bruge en brandvæg i glas fra loft til gulv.

 

 

TP Fire brandglasvæg
Brandparti Triplan TP Fire S brandvæg i glas

Triplans systemvægge med brandklassifikation

Triplan har også en række systemvægge (FlexicaFlexica Line og Ventura/Open), der opfylder forskellige krav til brandklassifikation. Flexica og Flexica Line fås som modulopbyggede glasvægge eller som en kombination af glasfelter og lukkede felter. Ventura/Open er lukkede vægge.

 

Ved andre krav, kontakt venligst Triplan på

 

+45 43 53 99 99

 

 

Til toppen

Til toppen