Glasrammepartier fra Triplan

TP Fire Lite brandvæg i glas

Vores populære glasrammepartier TP Fire, er klassiske robuste rammepartier med fantastisk gode brandegenskaber. 

 

TP Fire - en brandvæg i glas

Triplans brandvæg i glas, TP Fire er en elegant glasvæg, kendetegnet ved slanke profiler og smukke detaljer, der kan tåle, at du går helt tæt på. TP Fire samles med rammer i stål eller aluminium og brandglas i tykkelse jf. brandkrav. TP Fire leveres i brandklassifikation E30-EI60 og kan naturligvis leveres i individuelle størrelser. 

Se TP Fire produktbrochure:

 

Produktbrochure
TP Fire Produktbrochure

TP Fire Lite - fuldglasvæg med brandegenskaber

Tp Fire fås også som fuldglasvæg - en brandvæg uden sprosser - TP Fire Lite, hvor lodrette samlinger fuges med 4 mm brandfuge. TP Fire Lite fås i brandklassifikation EI30 og EI60 (samt EW30 og EW60 i stål).

 

Døre i TP Fire brandvægge leveres som enkelt- eller dobbeltdøre med eller uden overglas og evt. med bundlydtætning. Døre kan leveres med dørlukker.

 

Kontakt Triplan på

 

+45 43 53 99 99

 

hvis du vil vide mere om branddøre og beslåning. 

 

TP Fire - også god til høje lydkrav

TP Fire er en brandvæg, der også kan opfylde diverse lydkrav, f.eks. kan TP Fire Lite med 31 mm brandglas opfylde lydkrav på 43 dB. Se TP Fire Lite vægtyper for mere information.

 

Vælg mellem

TP Fire S, elegant brandvæg i glas med rammer i stål
TP Fire A, robust brandvæg i glas med rammer i aluminium og
TP Fire Lite, minimalistisk brandvæg i fuldglas uden sprosser 

 

 

Brandparti Triplan TP Fire S brandvæg i glas

Triplans systemvægge med brandklassifikation

Triplan har også en række systemvægge (FlexicaFlexica Line og Ventura/Open), der opfylder forskellige krav til brandklassifikation. Flexica og Flexica Line fås som modulopbyggede glasvægge eller som en kombination af glasfelter og lukkede felter. Ventura/Open er lukkede vægge.

 

Vi opdeler vores brandklassificerede vægge i hovedkategorierne E30EW30EW60EI30, EI60 og EI90 og mere, så det bliver nemmere for dig at finde den helt rigtige vægtype.

 

Ved andre krav, kontakt venligst Triplan på

 

+45 43 53 99 99

 

 

TP Fire brandglasvæg

Triplan A/S producerer alle rammer i stål og aluminium inhouse på vores egen fabrik i Danmark- vi kan derfor levere høj kvalitet på kort tid.

 

Vi er kendt for at afprøve de bedste løsninger for konstruktion, materialer og funktion ved at bygge mock up’s og fremstille prototyper – ofte i tæt samarbejde med vores kunder – og det kan man kun, når produktionen ligger i Danmark.

 

Vores produktionsapparat er moderne og fleksibelt - hvilket gør at du kan få individuelle løsninger, uanset om det gælder et brandparti i en gips- eller betonvæg eller om du skal bruge en brandvæg i glas fra loft til gulv.

 

 

Til toppen

Til toppenBrandglasvægge - TP Fire systemet

TP Fire S
Stålrammer, der leveres overfladebehandlet efter ønske. Med brandglas i E30, EW30, EW60, EI30 og EI60. Leveres også uklassificeret, velegnet til byggerier med stor slitage.

 

TP Fire A
Aluminiumsrammer, der leveres i naturelokseret eller hvid, men som også kan leveres efter ønske.
Med brandglas i E30, EW30, EI30 og EI60 eller uklassificeret.

 

TP Fire Lite 
Brandglasvæg, fuget uden sprosser med rammer af stål eller aluminium. I alu med EI30 eller EI60 brandglas. I stål fås TP Fire Lite også i EW30 og EW60.

Lynguide til brandkrav

Der findes en række bestemmelser og definitioner vedr. brandkrav.

 

Nedenstående er diverse links, der hjælper dig med at få overblik over hvilke krav, der er gældende:

 

 

 

Triplan Logo

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Triplan.

Kontakt Triplan