Systemvægge fra Triplan

Flexica systemglasvæg

Triplan har et gedigent og gennemprøvet udvalg af systemvægge.

Systemvæggene fås som glasvægge med ét eller to lag glas. Og som vægge med gips eller f.eks. finér. Triplan kan også levere løsninger med skydedøre.

Vælg mellem

Flexica, modulopbygget glasvæg med slanke sprosser

Flexica Line, som Flexica med vandrette sprosser. God til høje vægge

Ventura/Open, modulopbygget tæt-væg i minimalistisk design

Triplan Ventura Open systemvæg

 

Nem montage

Triplan systemvægge er enkle at installere. De forskellige systemer er alle baseret på den samme konstruktion således, at en væg kan ændres til en anden vægtype, f.eks. vil en glasvæg kunne ombygges til eller sammenbygges med en lukket pladebeklædt væg på kort tid.

 

Triplan vægsystemer leveres klar til montering og efterfølgende ibrugtagning. De fleste komponenter i en Triplan væg kan genbruges ved ombygning. I systemvæggens grundkonstruktion er der taget hensyn til krav om lyd, brand og miljø.

Til toppen

Til toppen

Triplan systemvægge - et godt valg

Flexica
Et af vores mest gennemprøvede produkter, en modulopbygget glasvæg med slanke sprosser, der også kan leveres som tætvæg med paneler i eksempelvis MDF- eller gipsplader med tapet, metal eller finér. Du bestemmer selv. 

 

Flexica Line
Flexica i en udgave med horisontale sprosser. En stærk konstruktion, så systemet fungerer optimalt til væghøjder ud over det sædvanlige. 

 

Ventura og Ventura Open
Modulopbygget, profil-fri tætvæg i minimalistisk design - med en diskret v-fuge i modulsamlingen.

 

Ventura Open er konstruktionsmæssigt magen til Ventura, men er karakteriseret ved smalle åbne modulsamlinger. Velegnet som klassisk panelvæg med beklædning i f.eks. finér.