Flexica Line - systemvægge i glas

Triplan Flexica Line systemglasvæg

Flexica Line - stærk, når væggene er usædvanlig høje eller brede

Flexica Line er meget lig Flexica, men leveres med horisontale sprosser. Flexica Line er som alle produktserier i Triplan-systemet en modulopbygget indervæg. Flexica Line er en glasvæg, men leveres også som tætvæg med paneler i forskellige overflader, eksempelvis MDF- eller gipsplader med tapet, metal eller finér. 

 

Støj- og støvfri montage og flytninger foretages hurtigt, uden brug af specialværktøj. Flexica Line leveres i vægtykkelser fra 100 til 125 mm med en lydreduktion Rw fra 28 til 45 db og er testet til brandklassifikationen E30.

 

Triplan Flexica Line glasvæg-system

Se flere flotte fotos af Flexica Line 

 

Glaspartier

Glassidepartierne leveres med enkelt eller dobbelt lag glas, i tykkelser fra 4 til 6 mm, afhængigt af det ønskede lyd- eller brandkrav. Flexica Line har en karakteristisk horisontal sprosse mellem de vandrette inddelinger.

 

Se de forskellige Flexica Line vægtyper

 

Profiler

Flexica Line har en lodret sprosse der inddeler væggen i paneler. Tilslutning til gulv med enkle og stabile konstruktioner. Nivelleringsløsning kan leveres til skrånende gulve. Profiler leveres i 6 standardfarver, men kan også leveres pulverlakeret i RAL-farve efter ønske.

 

Se detaljetegninger

 

Modulstørrelser

Moduler leveres i bredder fra 300 mm helt op til 3600 mm og udføres som standard i bredder på 900 mm og 1200 mm. Døre leveres som standard M9 x 21 eller M10 x 21. Kan også leveres i fuldhøjde og andre modulstørrelser. 

 

 

 

Brochure

Triplan Flexica Line brochure
Triplan Flexica Line teknisk brochure

Derfor skal du vælge Flexica Line

Triplan Flexica Line glasvæg-system
  • Modulopbygget, flytbart vægsystem
  • Velegnet til høje vægge
  • Minimal montagetid
  • Alle komponenter leveres klar til montage
  • De fleste elementer kan genbruges ved ombygning
  • Enkel moduludskiftning, f.eks. glas til gips eller dør til glas
  • Høj lyd- og brandisoleringsevne