Hotel Alsik - Sønderborg

Masser af TRIPLAN LITE® glasvægge på det nye 4-stjernede Hotel Alsik

Hotel Alsik har en fantastisk beliggenhed ved Alssund med udsigt over byen og smukke kig til Sønderborg Slot og Kong Christian den X's Bro. Med sine 17 etager er hotellet indbegrebet af luksus med 4 etager dedikeret til wellness, 3 forskellige restauranter og indretning i smagfuldt nordisk design. Det er et byggeri præget af materialer og design i høj kvalitet.

 

Hotellets arkitektur er imponerende, men på samme tid skabes en intim og behagelig atmosfære med varme farver og stoflige materialer i form af listebeklædning med smalle egetræsprofiler. 

 

De fire etager med Spa og wellness-området er det største i Danmark og rummer et unikt koncept med en variation af oplevelser og behandlinger. Alt tolket ind i nordisk stil og udtryk, der harmonerer med designet af selve hotelbygningen.

 

Triplan har leveret glasvægge med sorte profiler, der står i flot kontrast til de øvrige materialer. Glasvæggene er forskellige varianter af TRIPLAN LITE glasvægssystemet, der honorerer høje krav til både brandmodstandsevne og lyddæmpning og understreger den eksklusive arkitektur.

 

 

 

Få mere at vide om glasvægssystemet TRIPLAN LITE®


 

OM BYGGERIET

 

Adresse: Nørre Havnegade 21, Sønderborg

 

Arkitekt: Henning Larsen Architects. 

 

Entreprenør: A. Enggaard A/S

 

Ingeniør: Sweco Danmark A/S


Bygherre: Bitten & Mads Clausens Fond, Danfoss, PFA Pension


Udførelsesperiode: 2018 - 19