Nexus Cph - Kalvebod Brygge

EKSTRA HØJE VÆGGE OG RUNDE MØDERUM I GLAS

Nexus Cph er et byggeri, der rummer ny administration for fem forskellige statslige styrelser. Byggeriet består af 4 murede bygninger i forskellig højde med fælles stueetage, og bygningernes forskellige etager bindes sammen af gangbroer.

 

Husets arkitektur lægger op til attraktive arbejdsmiljøer med forskellige typer rum og et behageligt indeklima. Nexus Cph er et lavenergiklasse 2020 byggeri.

 

Triplan har designet og produceret alle husets glasvægge, heriblandt stueetagens 4,2 m høje lydglasvægge med sorte profiler og med døre med overblok i fuld højde. I husets atrier er der store ovenlys, og de træbeklædte vægge med store glaspartier giver en varm tone til dagslyset.

Herudover er der rundt om på etagerne opført mindre fritliggende cirkulære rum i glas, dels som åbne strukturer uden loft og døre og dels som lukkede møderum. Der er specielt til dette byggeri udviklet glasdøre med buet overglas til brug i de cirkulære møderum.

 

I stueetagens mødecenter er der 20 møderum i varierende størrelse med ekstra højt til loftet, det største rummer op til 250 personer.

 

Få mere at vide om glasvægssystemet TRIPLAN LITE®


 

OM BYGGERIET

 

Adresse: Carsten Niebuhrs Gade 43, København

 

Arkitekt: Arkitema

 

Entreprenør: A. Enggaard A/S

 

Ingeniør: Moe A/S


Bygherre: Bygningsstyrelsen


Udførelsesperiode: 2018 - 19