Nye tider kalder på nye måder at organisere jeres arbejdsplads på

Mange virksomheder vælger lige nu at fremtidssikre deres kontorarbejdspladser. En af nøglerne er rumopdelere og transparente vægge. Triplan skræddersyr nye innovative løsninger og hjælper med at gentænke storrumskontoret og alle andre rum på arbejdspladsen. 

 

Rum, hvor vi kan samarbejde tæt uden at være for tæt

Mange virksomheder er lige nu optaget af at knække koden til, hvordan vi får skabt kontormiljøer og afskærmning som gør, at vi kan arbejde både trygt og effektivt. Rum, hvor vi kan samarbejde tæt uden at være for tæt. De nye tider og nye krav på arbejdspladserne kalder på tilpasninger og innovative løsninger.

Mange har lige nu brug for nye måder at opdele, afskærme og skabe mindre rum i de store rum. Essensen er, at det skal være sikkert at gå på arbejde og trygt at være på kontoret.

 

En glasvæg man kan tale igennem

Kravene til vores arbejdspladser ændrer sig lige nu. Og det gælder uanset om arbejdsdagen foregår på mindre kontorer, storrumskontorer, i butik, klinik eller på en skole eller restaurant. Nogle har brug for glasvægge, hvor lyden kan passere igennem, så to kolleger kan tale sammen. Andre har brug for lyddæmpende rumadskillere eller flere møderum. Uanset behovet har Triplan en fremtidsholdbar løsning, og sortimentet tæller både færdige standardprodukter og skræddersyede løsninger.

Arbejdsplads som den ofte ser ud, uden afskærmning eller rumdeler.
Almindelig kontorarbejdsplads uden afskærmning
Fritstående glasvæg som rumdeler - helt enkelt og hurtigt sat op.
Fritstående glasvæg som rumdeler


I Triplan har vi arbejdet med det her i 50 år. Vi skaber rum for trivsel, og vi ved, hvad vi taler om. I forbindelse med de nye krav, har vi på to dage designet og produceret nye måder at organisere kontoret på for vores egne medarbejdere uden at gå på kompromis med hverken design eller sikkerhed. Og sådan er det hos Triplan. Vores nytænkning står på et solidt fundament af faglig erfaring og teknisk viden.

 

Og det kan gå hurtigt. Både Triplans design og produktion foregår i Danmark i tæt kommunikation med kunderne. Det betyder fleksibilitet, hurtig produktion på Triplans egen højautomatiserede danske fabrik og korte leveringstider. Triplans løsninger er fleksible og kan nemt sættes op af jeres lokale tømrer.