Ny Triplan prisliste | Bygningsprofiler - april 2021

SÅ ER VORES NYE PRISLISTE |  BYGNINGSPROFILER  |  APRIL 2021 LANDET.
Triplan udvikler konstant nye produkter, og vores nye prisliste er et bredt udpluk af, hvad vi kan. Prislisten er fyldt med skinner, stolper, profiler til etagedæk og ydervægge - og sidst men ikke mindst et helt nyt kapitel med specialprofiler! Alt sammen ledsaget af illustrative tegninger og attraktive priser.

 

 

SPECIALPROFILER

Triplan er eksperter i alle former for bygningsprofiler, og vores kombination af profilvalsning, stans, klip og buk er unik. Vi kan levere på meget kort tid og leverer dagligt ovenstående profiler mærket efter gældende standarder - også specialprofiler hvis de falder ind under en standard.

 

Vi kan producere på en skitse, et kaffefilter, en post-it fra skurvognen. Uanset om det er en skitse, et foto eller en fin tegning, så omdanner vi dem til en pdf, som følger ordren fra godkendelse hos kunden til færdigt produkt.

 

 

KORROSION OG OVERFLADER

Der stilles ofte krav om korrosionsbestandighed, og det kan være svært at afgøre hvilket korrosionsmiljø bygningen ligger i og hvad der skal vælges af materialer og overflader for at opfylde ønsker/krav til korrosionsbestandighed. Triplan har flere muligheder for at opfylde krav til korrosionsklasser. Vi har mange forskellige typer af metaller på lager, fra C1 til C5 og vi sørger for overfladebehandling med pulverlak, vådlakering eller varmgalvanisering hvis det ønskes.

Se mere under prislistens afsnit om overfladebehandling og korrosion.

 

 

Hent prislisten her.

 

Og læs mere om Triplan bygningsprofiler her