Opdateret Triplan prisliste | Bygningsprofiler - marts 2022

VI HAR OPDATERET PRISLISTEN MED BYGNINGSPROFILER  |  MARTS 2022
I den spritnye udgave af prislisten finder du det samme stor udvalg af vores standardprofiler - plus endnu flere varianter indenfor stolper, skinner og øvrige profiler. Herudover et helt nyt kapitel med CD 60/27 loftsystem.

Triplan udvikler hele tiden vores produkter og vores maskiner, og vi har nu et fuldt program på CW- og UW-profiler til Fermacell® fibergipsplader. Prislisten er som altid ledsaget af illustrative tegninger og attraktive priser.

 

INDERVÆGGE

Triplan er specialister i alt vedrørende indvendige vægge og rågipsprodukter / gips- og stålsystemer. Med produktion i Danmark, en moderne maskinpark og et stort lager, kan vi levere lagervarer fra dag til dag. 
Læs mere her

 

 

ETAGEDÆK

Etagedæk fra Triplan sikrer fleksible løsninger, samt hurtig og nem opførelse. Triplan etagedæk kan anvendes ved nybyggeri, såvel som ved renoveringsopgaver i alle de normale lastkategorier. Triplan Etagedæk sikrer ved hjælp af lette standardkomponenter og monteringsvenlige profiltyper, stor fleksibilitet under montagen. Vores lette konstruktion har fordele som lav indbygningshøjde og god plads for indbygning af installationer.
Læs mere her

 

 

YDERVÆGGE

Triplans lette ydervægge kan anvendes ved nybyggeri, såvel som ved renoveringsopgaver i alle de normale lastkategorier, angivet i gældende normer. Vægopbygningen består af få og enkle komponenter. Lette ydervægge opbygget med stålprofiler er velegnede udendørs, da der ikke indgår organiske materialer i konstruktionen.
Læs mere her

 

 

SPECIALPROFILER

Triplan er eksperter i alle former for bygningsprofiler, og vores kombination af profilvalsning, stans, klip og buk er unik. Vi kan levere på meget kort tid og leverer dagligt ovenstående profiler mærket efter gældende standarder - også specialprofiler hvis de falder ind under en standard. Vi kan producere på en skitse, et kaffefilter, en post-it fra skurvognen. Uanset om det er en skitse, et foto eller en fin tegning, så omdanner vi dem til en pdf, som følger ordren fra godkendelse hos kunden til færdigt produkt.
Læs mere her 

  

Hent prislisten her.

 

Og læs mere om Triplan bygningsprofiler her

Få et overblik over det, vi kan i denne korte video: